За нас

20 години Iceberg92„Айсберг 1992” ООД е с основен предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на индустриална хладилна техника.

Всички успехи, постигнати от нас, са резултат от сътрудничеството с нашите клиенти и партньори, и нашия безупречен екип от квалифицирани специалисти.

Безпристрастното компетентно мнение е, че едни от най-ефективните и функционални проекти, изпълнени през последните години, са тези на Fresh Logic, Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България, Саф-Магелан, Белла България, Болкан Фроузен Фуудс, Нестле, Аквахим, Градус, Натура Вита, Лакрима, Бисер Олива, БК Горна Баня и много други.

А ние се надяваме, че това, което ни предстои, ще бъде на още по-високо ниво.

Гордеем се с установените взаимоотношения с нашите клиенти, които с отзивчивост предоставят препоръки на инвеститорите и заинтересуваните в съответния бранш. Оправдахме доверието на световно известни фирми – Emerson Climate Technologies /Copeland, Alco Controls/, GEA Goedhart, Evapco, Carel и др., с които от години поддържаме договорни контакти за официална дистрибуция и изключително представителство.

Нашите приоритети са качество, компетентност и отговорност при изграждането на всяка нова инсталация.

„Айсберг 1992” ООД спазва европейските директиви за използване на екологично чисти хладилни агенти и запазване на озоновия слой.

 

                                                                                                                            

 „АЙСБЕРГ 1992” ООД е бенефициент по проект BG16RFOP002-2.089-5758 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”, който се изпълнява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България.
Общата стойност на проекта е 50 000.00 лева, от които 42 500.00 лева европейско финансиране и 7 500.00 лева национално финансиране. Проектът е с обща продължителност три месеца – датата на стартиране на проекта е 19.11.2021 година.
Проектът е насочен към подкрепа за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19. Основната цел е осигуряване на оперативен капитал и преодоляване на недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.